Aşk Kalp Çarpıntısı

İlk Buluşmadan Önce Onu Kendinize Aşık Edin

Modern yüzyılda birçok şey değiştiği gibi tanışmalar, evlilikler ve ilişkiler de zamanın ruhuna uyum sağladı. Bugün dünyada milyonlarca insan internet üzerinde tanışıyor, harika birlikteliklere yelken açıyor ve hatta evlenip yuva bile kuruyorlar. Peki internette tanıştığınız bir kişiyi ilk buluşmadan önce kendinize aşık etmek hakkında ne biliyorsunuz?

İnternetten birisiyle tanışmak için her şeyden önce güvenli bir ortam bulmalısınız. Çünkü hayatın içinde olduğu gibi internette de iyi ve kötü insanlar var. Bunun için eÇift ile iyi ve güvenli bir başlangıç yaparak o özel kişiyi aramaya başlayabilirsiniz. Üstelik çözeceğiniz kişilik testi ile de size en uygun adayı bulacaksınız. Ancak işin asıl heyecanlı kısmı tam da burada başlayacak. İlginizi çeken yeni bir insanla tanıştığınızı ve iletişime geçtiğinizi düşünün. Zevklerinizin, beklentilerinizin ve daha birçok yanınızın benzer olduğunu gördüğünüz bu özel insanla sanal ortamda başlayan ilişkinizi gerçek ortama taşımaya karar verdiniz diyelim. İlk buluşmadan ikincisini garantilemek için yapabileceklerinizi de sizin için bir araya getirdik, hiç merak etmeyin!

1.       İddialı Olun

Karşınızdaki kişiyle saatlerce sohbet etmek ya da mesajlaşmak her zaman olumlu bir sonuç getirecek diye bir şey yoktur. Karşınızdaki kişiyi cezbedecek bir yönünüzü keşfederek başlayın mesela. Sizinle daha fazla vakit geçirmek istemesi için de iddialı bir yön sunmalısınız.

2.       Karşınızdaki Kişinin İlgi Alanlarını Öğrenin

İnsanlar genellikle hobilerine ya da ilgi alanlarına özen gösteren insanları çekici bulurlar. Karşınızdaki kişiyle bir beraberlik düşünüyorsanız onu yakından tanımak için ilgi alanlarını, en çok gittiği yerleri, boş zamanlarında neler yapmaktan hoşlandığını en ince ayrıntısına kadar öğrenmeye çalışın. Unutmayın özellikle kadınlar ilgi alanlarına bağlı yapılan jestlere karşı koyamazlar.

3.       Bir Çiftmişsiniz Gibi Davranın

Gerçek hayatta henüz buluşmamış olsanız da karşınızdaki kişinin aklında yer edebilmek için ona, çift olsaydınız harika olurdu, fikrini hissettirmelisiniz. Eğer karşınızdaki kişi bu ilgiden rahatsız olmuyorsa onu sık sık arayın, yakın arkadaşı olmaya çalışın. Onunla sanal ortamda bu kadar eğleniyorken yan yanayken çok daha mutlu olacağınızı söylemekten çekinmeyin.

4.       Romantik Olun

Tanıştığınız kişi için online ortamda tanıştığı bir arkadaştan fazlası olmak için çaba göstermelisiniz. Bunun için niyetinizin duygusal bir beraberlik yaşamak olduğunu belirtecek birkaç romantik konuyu konuşmanıza dahil edin. Mesela edebiyatla ya da şiirle ilgisini sorup en sevdiğiniz romantik bir şiiri ona gönderebilirsiniz.

Tüm bunların sonunda cesaretli davranın ve onunla buluşmak istediğinizi belirtin. Ancak bu zamanlama ne tanıştığınız ilk günlerde olsun ne de aradan yıl geçtikten sonra. Bunu muhabbetinizin boyutuna göre uygun bir şekilde ayarlamalı ve sormalısınız. Tabi her şeyden önce eğer siz de ciddi bir ilişki ve belki de evlilik istiyorsanız harete geçmelisiniz.

Hayat siz başka şeyler için planlar yaparken yaşanır ve biter. Çok geç kalmadan eCift.com ‘a ücretsiz üye olun. Aradığınız kişiyle tanışma fırsatını kaçırmayın!