Aşk Kalp Çarpıntısı

Birlikte Olduğunuz Kişinin Doğru İnsan Olduğuna Dair Kanıtlar

Aşk, bir takım işidir. Herkesin severken taşın altına elini koyduğu. Ve bir insanı tanımak gerçekten zaman alan bir iştir. Birisini severken ya da hayatınıza aldıktan sonra da aslında tanıma süreci bitmez. O kişinin doğru insan olduğunu anlamanız ve belki de hayatınızın geri kalanını birlikte geçirmeniz için birkaç küçük işarete ihtiyacınız vardır. İşte o küçük işaretlerden birkaçını derledik.

1. Sizinle birlikte zaman geçirirken dünyanın geri kalan tüm sorumluluklarından soyutlanabilen ve sizin ritminize ayak uydurabilen biri doğru bir insandır. Hani dünya yansa umrumda değil durumu vardır ya işte öyle bir şey!

2. Sizi üzgün ya da mutlu her ne koşulda görürse görsün dünyanın en içten gülümsemesini yüzüne yerleştiren birisinin yanlış bir insan olma ihtimali o kadar düşüktür ki! Gülümsemesi ile yaşam buluyor ve o gülümsemenin kalbinin en derin yerlerinden size ulaştığını hissediyorsanız da sevgisinden bir an bile şüphe etmeyin.3. Herkesin içinde size sevgisini göstermekten çekinmeyen biri, sizi gerçekten önemsiyordur. Üstelik size sevgisini gösterirken bunun dışardan nasıl göründüğünü, ne yaptığını hiç de umursamaz. Çünkü sizi sevmekle meşguldür.

4. Ona sizi neden sevdiğini sorduğunuzda durup iki saniye bile beklemeden nedenler sayabiliyorsa ya da vücut diliyle bir nedeni yok seni sen olduğun için seviyorum mesajı verebiliyorsa karşınızdaki kişinin doğru insan olduğundan emin olabilirsiniz.

5. Hayata dair dilediği çoğu şeyin öznesi siz iseniz, o kişi sizi gerçekten seviyor ve önemsiyordur. Dua ederken, yıldız kaydığında dilek tutarken ya da mutlu bir geleceğin hayalini kurarken sizi tüm bunların baş köşesine yerleştiren ve tüm bu hayallerin sizsiz eksik olduğuna inanan biri hayatınızda karşınıza çıkan en doğru kişi olabilir.

6. Sizinle hayatın her zorluğuna katlanıyor, size ait olan her şeyde katkısı olsun istiyor ve ikinizi dünyanın en iyi takım arkadaşı olarak görüyorsa o kişi şüphesiz doğru kişidir. Çünkü aşkın diğer anlamının paylaşmak ve destek olmak olduğunun farkındadır.

7. Sizi sevmek için her gün bambaşka bir neden bulan ve sizi eksikliklerinize rağmen önemseyen biri ile ömrünüzün geri kalanını birlikte yaşamak için daha geçerli bir neden olamaz. Unutmayın birisi sizi gerçekten seviyorsa elinizi tutmayı hak etmelidir.

Henüz elinizi tutacak o kişiyi bulamadınız ama artık o kişiyi aramanın zamanı geldi diyorsanız da çözüm basit. Onu hemen şimdi eCift.com‘ da aramaya başlayabilirsiniz. Sizin gibi aşkı arayan binlerce kişiyle eÇift’ in güvenli dünyasında tanışabilirsiniz.