Aşk eÇift Kalp Çarpıntısı

Olgun ve Ciddi Bir Erkeği Tanımanın Yolları!

Bir kadın hayatı boyunca farklı erkek tiplerinden hoşlanabilir ya da aşık olabilir. Gerçek aşkı ararken başarısız ilişkiler yaşayabilir ya da bir erkeği tanıdıktan sonra o kişinin kendine uygun olmadığına karar verebilir. Bazı kadınlar hayatının erkeğini bulmak konusunda diğerlerine göre biraz daha şanslı oluyor. Bazıları da geç olsun güç olmasın diyerek arıyor o şanslı kişiyi.

Ancak her ikisi için de ortak bir nokta var. Bir kadının ciddi bir ilişki istediğine karar verdikten sonra gerisinin kolay olması. Biz de bu kararı alan kadınlar için olgun ve ciddi bir erkeği tanımada onlara kolaylık sağlayacak birkaç öneri sıraladık.

Erkekler de kadınlar gibi yetişkin olma süreçlerinde hayata ve ilişkilere farklı gözlerle bakabilirler. Bu şüphesiz kişinin yetişkin olma sürecinde yaşadığı olağan bir durumdur. Ancak gerçek bir yetişkin olan ve bu durumun gereklerine göre hareket eden erkeklerde bir takım ortak özellikler vardır.

  1. Yetişkin ve olgun bir erkek hayattan ne istediğini bilir. Hayat hakkında bir felsefesi ve bu felsefeye uygun bir bakış açısı vardır. Bazı konularda görüşleri netleşmiştir. Diğer erkekler ise daha edilgendir ve düşünceleri sıklıkla değişim gösterir.
  2. Olgun bir erkek geleceğini planlamaya başlamıştır. Bunun için de gerekli altyapılar için yatırımlar yapmaya çoktan başlamıştır. Diğer erkekler ise anı yaşarlar. Para biriktirmek ve yatırım yapmak gibi konular hiç onlara göre değildir.
  3. Olgun bir erkeğin bir kadında aradığı özellikler zeka, birlikte karar alabilme yetisi ve kendisini destekleyici davranışlar gösterebilmesidir. Dış görünüş, çekicilik ve güzellik gibi konular daha ikincil bir plana atılmıştır.
  4. Yetişkin bir erkek partneriyle can sıkıcı sorunları dahi konuşmaktan çekinmez. Çünkü sorun çözmede karşılıklı konuşmanın öneminin farkındadır. İlişkisinde ciddi olmayan erkekler sadece eğlenmeye bakarlar ve sorunlardan sürekli kaçarlar.
  5. Olgun bir erkek kariyer planlarıyla sosyal hayatın dengesini çoktan oturtmuştur. Eğlenmek ve hayattan keyif almak kadar iyi bir geleceğin inşası için çalışmanın önemine de inanırlar. Anı yaşayan erkekler ise hala hayatlarının her gününü arkadaşlarıyla akşam dışarı çıkarak yaşarlar.
  6. Yetişkin bir erkek ilişkide oyunlar oynamaz. Bunları gereksiz ve çocukça bulduğu için karşısındaki kadını da test etmeye kalkmaz. Görüşlerini, hoşlanmadığı durumları nazik bir şekilde dile getirmesini çok iyi bilir.
  7. Olgun bir erkekte düşünce ve davranış bütünlüğü vardır. Ne söylüyor ve düşünüyorsa öyle davranır. Olgun olmayan bir erkek ise sürekli gerçekleştiremeyeceği sözler verir. Çoğu zamanda davranışlarında tutarsızlıklar görülmektedir.

Hayatınızın erkeğini bulma yolculuğunda şimdilik birkaç öneri sıraladık. Umarız ki gerçek aşkı arama yolculuğunuzda bu birkaç öneri işinize oldukça yarayacaktır. Geriye ciddi bir konu kalıyor ki o da ne istediğini bilen bu erkeklerle nasıl tanışacağınız konusu. Onun da çözümü oldukça basit.

Hayatının aşkını ve ciddi bir ilişkiyi arayan birçok erkeği www.eCift.com ‘a ücretsiz bir şekilde üye olarak kolayca bulabilirsiniz. Üstelik eÇift’e üye olurken çözeceğiniz bilimsel ideal çift testi sayesinde sadece sizin kişiliğinize uygun olan erkeklerle tanışırsınız. Böylece zaman kaybetmeden sadece aradığınız ve ilgilendiğiniz tipte erkeklerle tanışırsınız.

Mutlu olmak için daha fazla beklemeyin, hemen www.ecift.com ile harekete geçin!