Aşk eÇift Kalp Çarpıntısı

İlk Kez Gerçekten Aşık Olduğunuzda Öğrendiğiniz ve Asla Unutamayacağınız Gerçekler

Aşk, hepimiz için farklı tecrübelerden oluşur. Her birimiz farklı yaşlarda ya da koşullarda mutlaka aşık oluruz. Ancak çoğu zaman deneyimler farklı da olsa aldığımız dersler ortaktır. Ve hepimizin ilk kez gerçekten aşık olduğumuzda farkettiği ve hayattan aldığı dersler de çoğu zaman aynıdır. Peki nedir bu öğrenilen şeyler?

1.       Kendinizi başkasının gözünden görmeyi öğrenirsiniz

Birisine aşık olduğunuzda ister o kişiyle birlikte olun isterseniz de platonik duygular besleyin; duygularınızın karşılığını alabilmek için ilk kez başkasının gözünden kendinize bakmaya başlarsınız. Bu da sizi daha iyi bir insan olmaya ve beğenilmeyen davranışlarınızı değiştirmeye yönlendirir. Çünkü gerçek aşk değiştirir.

 2. Bir hayatınızın olduğunu onu da neden güzel yaşamanız gerektiğini anlarsınız

Gerçek aşkın o harika hissiyle kendinize daha iyi bakar, sağlıklı beslenir ve hatta spor da yapmalıyım dersiniz. Çünkü birisini tüm kalbinizle severken hayatınızın ne kadar değerli olduğunu farkedersiniz. Sevdiğiniz kişiyle bir gün daha fazla yaşamak için ömrünüzü uzatmaya çalışırsınız.

  3. Sadece ikinize ait bir parça yaşam bulsun istersiniz

Dünyada iki insanın karşılıklı olarak aynı heyecanla birbirini sevmesinden daha harika bir şey varsa o da iki kişinin o sevgiyle dünyaya getirdiği bir çocuktur. Birisine gerçekten aşık olduğunuzda insanların neden çocuk sahibi olmaktan vazgeçmediğini daha iyi anlarsınız.

 4. Takım çalışmasının sadece iş hayatıyla öğrenilmediğini anlarsınız

Gerçek aşkı bulduğunuz bir ilişkiye geniş bir pencereden baktığınızda aslında gerçek bir takım çalışmasının nasıl olduğunu görürsünüz. Bunun için evli olmanız da gerekmez üstelik. Sevdiğiniz kişiyle hayatı nasıl paylaştığınıza, ilişkinizde üstlendiğiniz rollerle birbirinizi nasıl tamamladığınıza bakmanız yeterlidir.

 5. Gerçek aşkı bulduğunuzda bunca zaman neden ümidinizi kaybetmediğinizi öğrenirsiniz

O muhteşem duyguyu hissettiğiniz an geriye dönüp bir bakar ve hepsine değdi dersiniz. Çünkü bunca zaman yaşadığınız kötü tecrübelere ve gerçek aşkın olmadığını söyleyenlere rağmen aşka olan inancınızı kaybetmemenizin sizi güzel bir sonuca götürdüğünü tecrübe edersiniz. Ve hayatınızın geri kalanında da nefes alıyorsanız her zaman bir ümit olduğunu bilirsiniz.

Ümidini kaybetmeden gerçek aşkı arayanlar ise aşkın ne zaman ve nereden geleceğinin belli olmadığını bilirler. Bilmeyenler için biz yine de bir hatırlatma yapalım. Belki de artık aşkı başka bir şekilde aramanızın zamanı gelmiştir. Hemen www.eCift.com adresine gelerek ücretsiz üye olabilir ve hayalinizdeki o kişiyi aramaya başlayabilirsiniz.