Aşk Kalp Çarpıntısı

Erkeklere Romantik Fikir Önerileri

Karşınıza çıkan 10 kadından 9 tanesine sizce bir erkek ilişkide mutlaka romantik olmalı mıdır diye sorarsanız en az 8 tanesi elbette diyecektir. Çünkü kadınlar genellikle sevilmek hatta çok sevilmek isterler ama dünyada küçük şeylerden, basit gibi duran ama minicik jestlerden çabucak mutlu olanlar da yine kadınlardır. Onun için bu yazımızda erkeklere sesleneceğiz. Sevgilinizi ya da eşinizi mutlu edecek romantik fikirlere ihtiyacınız varsa bu yazıya mutlaka göz atmalısınız.

Eşim en son bana ne zaman çiçek aldı hatırlamıyorum bile. Romantik sözler mi sanırım ilişkimizin bayağı başında kaldı o sözler gibi yakınmaları çevrenizdeki çoğu kadından hatta kendi partnerinizden sıkça duymaya başladıysanız artık harekete geçme zamanı. Sunacağımız önerileri siz dilediğiniz gibi farklı bir hale getirebilirsiniz. Bizimkisi sadece birkaç öneri.

Onun sevdiği şeylere yoğunlaşın

 Biliyoruz sevdiğiniz kişiden siz de aynı davranışları bekliyorsunuz. Mesela o futbol maçı izlemekten hoşlansa hoşunuza gidecek biliyorsunuz. Peki siz hiç onunla en sevdiği film ya da diziyi birlikte izlediniz mi? O dizide hayranlıkla izlediği kadın karakterden bahsederken gözlerinin içine bakın ve sen benim için ondan ve hatta tüm kadınlardan çok daha güzelsin emin ol dedikten sonra gülümseyin. Çoğu kadın iltifat almaya bayılır. Bu küçücük jestin onu ne kadar mutlu edeceğini tahmin bile edemezsiniz. Deneyin ve görün.

Bir buket çiçeğin açamayacağı kapı yoktur

 Ülkemizdeki erkeklerde elinde çiçekle bir yerlere gitme konusunda neredeyse bir fobi var biliyoruz. Ancak teknoloji ve hizmet sektörü hızla gelişiyor. Bunu sizin yerinize yapacak ve size eziyet gibi gelecek bu işten de kolayca kurtulmanızı sağlayacak birçok yöntem var artık. Eğer sevdiğiniz kişi çalışıyorsa işyerine, çalışmıyorsa evine bir demet çiçek göndermeniz çok ince bir hareket olacaktır. Heleki bu çiçekleri hiçbir sebep yokken gönderir ve ufak da bir not iliştirirseniz sevdiğiniz kadının çoğu zaman sizin için yapamayacağı şey yok gibidir. Düşünsenize eşiniz ya da sevgiliniz günün yorucu işlerinden bunalmışken, hayatında yeni süprizlere ihtiyacı olduğunu düşünürken birden sizin gönderdiğiniz çiçeklerle karşılaşıyor. Emin olun bu romantik davranışınız ilişkinizin uzun süreli olmasına da çok büyük katkı sağlayacaktır.

İş yükünü azaltın, paylaşımcı olun

 Kadınlar siz farkında olmasanız da çoğu zaman bir süper kahraman gibi birçok farklı işe yetişmeye çalışıyorlar. Eğer bir kadın evli, çocuklu ve çalışıyorsa çoğu zaman sorumluluklarından neredeyse bunalmış hale geliyor. Bu yüzden de istemsiz olarak stresini karşı tarafa yöneltiyor. Peki siz ne yapabilirsiniz. Mesela onun haberi olmadan birçok ev işini halledebilir, çamaşırları bu kez siz makinaya doldurabilirsiniz. Ya da sizin için yaptıklarının farkında olduğunuzu belirten uzun bir yazı yazıp teşekkür edebilirsiniz. Ya da benim için yaptıklarının farkındayım ve hayatımda olduğun için dünyanın en şanslı erkeklerinden biriyim yazan küçük bir not. İnanın bunlar gerçekten romantizmin bir parçasıdır. Yeter ki siz değer verdiğinizi göstermekten çekinmeyin.

Bu küçük jestlerden sonra geriye kaldı tek bir sorun ve ben bunlardan çok daha yaratıcı fikirlerle sevdiğime romantik dakikalar yaşatabilirim. Ancak o kişiyi bir türlü bulamadım diyorsanız da aradığınız doğru kişiyi www.ecift.com’dan daha iyi hiçbir yerde bulamazsanız. eÇift doğru insanı bulmanız için her zaman bir çözüm yolu bulur, siz yeter ki harekete geçin!