eÇift

eÇift Mobil Uygulaması ile Siz Nereye Aşk Oraya!

Seviyeli, ciddi beraberlikler ve arkadaşlıklar için büyük bir mutlulukla sizlere hizmetler sunduk ve sunmaya devam ediyoruz. eÇift Ekibi olarak gelişen teknolojiye uyum sağlamanın önemine inanarak akıllı telefonlarınızda kullanabileceğiniz mobil uygulamamazı hayata geçirdiğimizi de sizlerle paylaşmak istedik. Uygulamamızı ücretsiz bir şekilde App Store’dan ya da Google Play Store’dan indirilebilirsiniz. Artık aşkı ve mutluluğu ararken siz nereye giderseniz gidin aşk da yanınızda olacak.

Mesela artık yeni tanıştığınız o insanla sohbetinizin en güzel noktasında bilgisayarınızdan ayrılmak zorunda olmanız bir sorun olmayacak. Ya da trafikte, bankada ve kasada ödeme yapmak için sıra beklerken boş vaktinizi yeni insanlarla tanışarak değerlendirebileceksiniz. Size gelen mesajları okuyabilmek için beklemenize gerek yok. Mobil uygulama ile her an her yerde iletişimde kalabilirsiniz. Şimdi sadece 1 dakikanızı ayırarak eÇift mobil uygulamasının size sunduğu imkanlardan faydalanmaya başlayabilirsiniz.

Mevcut bir eÇift üyesi iseniz yapmanız gereken tek şey uygulamayı indirdikten sonra bilgilerinizi girmek. Daha sonra dilediğiniz gibi uygulama üzerinden eÇift hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Yeni üye olacaksanız da gerekli kayıt işlemlerinden sonra bilimsel ideal çift testini çözdükten sonra size en uygun üyelerle iletişime geçebilirsiniz. eÇift mobil uygulaması ile birçok işlemi cep telefonunuzda kolayca yapabilirsiniz. İşte yapabileceklerinizden sadece birkaçı:

– Yeni üyeleri hemen keşfedebilirsiniz.

– Mesajlaşmak için bilgisayarınıza ulaşmayı beklemek zorunda değilsiniz.

– Profilinizi istediğiniz yerde istediğiniz şekilde güncelleyebilirsiniz.

– Yeni fotoğraflarınızı beklemeden profilinize ekleyebilirsiniz.

Tüm bunlar ve daha fazlası için beklemeyin! Aradığınız aşk ve gerçek mutluluk için şimdi harekete geçin!

Eğer bir iPhone kullanıcısıysanız eÇift IOS uygulamasını iTunes Store’dan ücretsiz indirebilirsiniz.

Android tabanlı bir telefon kullanıyorsanız da Google Play’den ücretsiz indirebilirsiniz.