Aşk Kalp Çarpıntısı

Sevdiğinizle Sağlıklı Yaşamı Seçin

Tüm o soğuk ve karlı havalarda hep bir bahaneniz oldu. Sıcak battaniye altında romantizm yapıp film izlemek ve patlamış mısır yemek çok kolaydı. Ancak artık harekete geçme zamanı. Havalar ısınıyor, ısınan havalarla birlikte enerjimiz de artıyor. Sağlıklı bir yaşam huzurlu ve mutlu bir ilişki için çoğu zaman ön koşuldur. Siz de ilişkinize hem yeni bir hava katmak hem de değişen doğaya ayak uydurmak için sevgiliniz ya da eşinizle spor yapmaya başlayabilirsiniz. Ama nasıl?

İlkbaharın içimizi kıpır kıpır edecek rüzgarları esmeye başladıkça eve kapanmaktan sıkıldığımızı da farkederiz. Yaza fit bir vücutla girmek ise hepimizin hayali. Bunun yanında aranızda bu yaz evlenecek olan ve düğününde oldukça şık olmak isteyenler de olabilir. Ya da kötü hava şartlarından yaptıkları aktivitelerin tek düze olduğundan şikayet etmeye başlayan çiftler. Kimbilir belki de çiftlerden bir taraf sağlıklı bir yaşama başlarken yanında bir destekçiye ihtiyaç duyuyordur. Herkes için nedenler farklı olabilir ama sonuç apaçık ortada. Sağlıklı bir yaşama birlikte başlayan çiftlerin ilişkilerinin ömrü de o doğrultuda uzamaktadır. Peki nasıl ve nereden başlayabilirsiniz?

Can Boğazdan Geldiği Gibi Gidebilir!

Yaşamımızı devam ettirmek için elbette hayatın bize sunduğu tüm lezzetlerden faydalanmalıyız ancak bir yüzyıl öncesinde yaşayan insanlara göre günde 2500 kalori daha az harcıyoruz. Bu yüzden can boğazdan gelir diyerek yediğimiz şekerli, nişastalı ve tuzlu çoğu yiyecek kalp krizini tetiklemektedir. Bunun için önce yediklerinize dikkat ederek başlayın. Eğer bir diyete başlayacaksanız eşinizi ya da sevgilinizi de diyet yapmaya ikna edin. Hatta gerekirse bir uzmandan yardım almayı deneyin.

Spor Salonu, Dans ya da Yürüyüş

Çoğumuz bir hevesle spor salonlarına yazılıyor ve ardından devamını getiremiyoruz. Bu yadsınamayacak bir gerçek ama şunu da belirtmekte fayda var. Birbirini bir işi yapmak konusunda en fazla motive edecek kişiler de çiftlerdir. Sevdiğinizle kendinize hedefler belirleyin. Bunun için dilerseniz bir spor salonuna beraber gidin dilerseniz de bir dans kursuna. Kimbilir dans kursunda öğrendiğiniz figürlerle eğer evli değilseniz ilerde düğününüze davet ettiğiniz kişileri oldukça etkileyebilirsiniz. Tüm bunların dışında sohbet ederek uzun yürüyüşler yapmaktan hoşlanan bir çiftseniz de açık havanın ve haftasonun keyfini uzun yürüyüşler yaparak çıkarabilirsiniz. Unutmayın en kaliteli sohbetler de hep yürürken yapılır.

Peki ya yalnızsam? diye soranları da duyar gibiyiz. Merak etmeyin, sizler için aslında çözümümüz çok daha basit. Hemen www.ecift.com’a üye olarak bu baharı yalnız geçirmekten kurtulabilirsiniz. eÇift’te spor yapmaktan ya da uzun yürüyüşlere çıkmaktan hoşlanan ve kendiyle benzer zevklere sahip birini arayan birçok insanı bulabilirsiniz. Hayatın size ne getireceği belli olmaz. Belki de ilk buluşmanızı bulunduğunuz şehrin en güzel caddesinde açık havada yürüyüş yaparak geçirirsiniz. Ya da sizi sağlıklı bir hayata teşvik edecek birini aradığınızı belirtebilirsiniz. Unutmayın, birlikten kuvvet, aşktan destek doğar!