eÇift

Sevgiliye, Sevgililer Günü’nde Alınacak En Güzel Hediyeler

Sevgililer Günü’ne oldukça az bir zaman kaldı. Birçok kişi planlarını aylar öncesinden büyük bir titizlikle yaptı. Birçoğumuz ise ya hediyeleri son dakikaya bıraktı ya da Sevgililer Günü’nün yarattığı o hoş atmosfer sırasında yeni ve ciddi bir ilişki yaşayacağı kişiyle yeni tanıştı. Hediye kısmını henüz halledemeyenler için köprüden önce son çıkış! Hemen önerilerimize göz atabilir ve sevgilinizi mutlu edeceğini düşündüğünüz bir tanesini seçebilirsiniz.


Bir Yastıkta Kocayın Yastığı

“Aynı yastığa baş koymak” denildiğinde çoğumuzun aklına gelen ilk şey bir yastıkta kocayın yastığıdır. Çeyiz kültüründe oldukça önemli bir yere sahip olan bu uzun yastıkları artık internette bulmak da oldukça kolay. Böylece hem farklı bir hediye seçme kaygısından kurtulabilir hem de sevdiğiniz kişiye, onunla hep birlikte olmak ve yaşlanmak istediğiniz mesajını verebilirsiniz.

Şehir Dışında Minik Bir Tatil

Özel günlerin belki de en güzel yanı, hayatın rutininden kurtularak yeni şeyler keşfedebileceğimiz ya da sevdiğimiz kişiyle birlikte zaman geçirebileceğimiz küçük tatillere olanak sunmasıdır. Siz de Sevgililer Günü’nde ikiniz için bu güne özel hazırlanmış yurtdışı tatillerine katılabilir ya da uzun zamandır gitmek istediğiniz şehir dışında, doğayla bütünleşmiş o şirin kasabada unutulmaz ve romantik bir tatil yapabilirsiniz.

Çikolata ve Çiçek

Sevdiğiniz kişiyi mutlu ederken çikolata ve çiçekten başka, beş duyuya birden hitap eden daha iyi bir hediye yoktur. Çikolatanın mutluluk hormonu salgılattığını artık hepimiz biliyoruz. Lezzetli çikolataların tadı damak zevkinize hitap ederken, çiçeklerin yaşam sevinci aşılayan kokuları ve görsel güzelliği ile sevdiğinizi mutlu edebilirsiniz. Tüm bu güzel hislerle birbirinize sarılıp sevginizi dile getirmeniz ise işten bile değil.

Yüzük

Nişan ya da evlilik yüzüğü farketmez. Sevgililer Günü hediyeleri arasında en klasik hediye yüzük olsa da aynı zamanda en anlamlı da hediyedir. Bir ömür boyu beraber yaşayacağınıza inandığınız insana bir yüzükten daha iyi bir hediye alınamaz herhalde. Hatta sevdiğinize hediyenizi verirken “Bir maniniz yoksa haftaya da bizimkiler size hayırlı bir iş için gelecek” diyerek eğlenceli ve espirili bir evlenme teklifi de yapabilirsiniz.

Eğer bir sevgilim olsaydı ona bu hediyelerden birini mutlaka alırdım ancak henüz gönlüme göre birini bulamadım diyorsanız da ecift.com ‘a üye olarak hayalinizdeki kişiyle çok geç olmadan tanışabilirsiniz.