eÇift

Aklına takılmak için ne yapmalısınız?

Diyelim ki ilk buluşmayı gerçekleştireceksiniz ve ondan çok hoşlanıyorsunuz. Aklında ve kalbinde güzel bir iz bırakmak için neler yapmanız gerektiğini merak ediyor musunuz? İşte size minik tüyolar…

Kendinizi sevdiğiniz hissetsin

Her şeyden önce kendinize güvenin ve kendinizi sevin. Unutmayın, size önem vermeyen bir insan için vakit kaybetmemek önemlidir.

Gülün, gülün, gülün

Burada kastımız sahte gülücükler değil. İçinizden geldiği gibi, bütün samimiyetinizle gülün ve ona gerçek kişiliğinizi gösterin.

İyi geçinin

Uyumlu olun. Buluştuğunuz zaman uyumsuzluk yapmak, naz ya da kapris yapmak; ya da ısrarcı olmak karşı tarafın sizden uzaklaşmasına neden olur. Erkekler, yanlarında kendilerini rahat hissettikleri kadınlara aşık olurlar; kadınlar da uyumlu erkelerden hoşlanırlar.  Küçük şeylerden stres yaratmayın.

Biraz şımarık olun ama ukala olmayın

Her erkek, ara sıra, kendisiyle dalga geçilmesini sever. Onların ilgisini çekmenin en iyi yollarından biri budur. Böylece bütün kontrolü ona vermemiş ve sizi elde etmesi için çabalaması gerektiğini ona belirtmiş olursunuz.

Sporu sevin

Spor bağımlısı olmanıza gerek yok ama spordan keyif almanız onun da hoşuna gidecektir. Sevdiği sporun temel kurallarını bilin ve en önemlisi her maç günü huysuzlanmaya başlamayın.

Esprili olun

Kızlar da erkekler de, espri anlayışı olan insanlardan hoşlanırlar!

Meşgul olun

Her çağırdığı zaman emrine amade olmayın. Sizin de bir hayatınız olduğunun farkına varmasını sağlayın.

Çılgın olun ama deli olmayın

Çılgınlık güzeldir. Hem ana hem de anılara güzellik katar. Tabii bunu karşınızdakinin hasiyetlerini göz ardı etmeden yapın.