eÇift

Bir kadını ilk buluşmada nasıl cezbedersiniz?

Eğer hoşlandığınız bir bayanlar bir buluşma fırsatı yakaladıysanız oldukça şanslısınız demektir. Artık size bu şansı iyi değerlendirmek ve bayanın üzerinde güzel bir etki yaratmak kalıyor. Peki hoşlandığınız bayanı nasıl etkilersiniz? Bayanlar hangi davranışlarınızdan hoşnut kalır? Bu soruların cevabı kişiye göre değişebilir ancak erkekler bilir ki aslında tüm kadınlar birbirine benzer.

1- Zamanlama

Hoşlandığınız bayanla bir buluşma fırsatı yakaladıysanız bu durum sizin için oldukça önemli olmalı. Ve tabii ki bunu bayana hissettirmelisiniz. Buluşma yerine ondan önce gelip yerinizi alın ve sabırsız gözlerle onu bekleyin. Eğer ilk gün onu bekletecek olursanız yüksek ihtimalle son buluşmanız bile olabilir. Mutlaka ondan önce buluşma yerinde yerinizde olun.

2- Karşılama

Yaşınız ne kadar genç olursa olsun, isterse ortaokul, lise öğrencisi olun yine de bir bayan, özellikle hoşlandığınız bayan karşısında mutlaka ayağa kalkıp selam vermeye özen gösterin. O daha masanıza yanaşmadan ayağa kalkmış olun ve gülümseyerek elinizi uzatın. Oturacağı yeri siz ayarlayın.

3- İlk Sözler

Gereksiz espriler yapmamaya çalışın. Bayanlar komik erkeklerden hoşlanır lafını unutun. Olgun görünmeye ve ciddi konulardan bahsetmeye çalışın. Rahat geldin mi gibi saçma bir soru sormayın. Nasılsın demek çok daha doğru olacaktır. Sonrasında mutlaka ne yiyip içmek istediğini sormanızı öneririz.

4- Kıyafet

İlk maddede de dediğimiz gibi bayanlar bu buluşmanın sizin için oldukça önemli olmasını ister ve bunu görmeyi diler. Bunu çok özenli giyinerek gösterebilirsiniz. Şık olun ama abartmayın. Birkaç bayana danışın ve öyle tercihlerinizi yapın. Cilt bakımınız da yerinde olmalıdır. Özellikle ellerinizin

5-Mekan

Doğru mekan seçimi oldukça önemlidir. Abartılı olmayan şık bir mekanda buluşmanız çok doğru bir davranış olacaktır. Etrafınızda sizin gibi çiftlerin olabileceği, sap dolu olmayan şık ortamları seçin. Mutlaka meşhur olan bir yiyeceğini veya içeceğini öğrenin ve bayana tavsiye edin.

6- İlgi

Buluşma sırasında etrafı gözlemlemeyin. Gözleriniz onun üzerinde ve ara sıra yemeğinizde olmalı. Birkaç minik iltifat edebilirsiniz. Bunu gözlerinin içine bakarak minik bir tebessümle söyleyin.

7- Hesap

Bayanlar ilk buluşmada hesap konusunda oldukça rahatsız olurlar. Önünüze atlayıp ödeyemezsin benim yediğimi içtiğimi diyemezler. Hepsini ödemeyi teklif etmeyi yanlış bir davranış olabileceği için dile getiremezler. Ses çıkarmamayı ise oldukça ayıp görürler. Bu nedenle sizin de tavrınıza bakarak ödeme konusunda bir şeyler dile getirecektir. Ona uygun bir dille bu seferlik sizin davetliniz olduğunu söyleyin. Ortak ödemeyi veya ona ödetmeyi kabul etmeyin. Israr etse bile.

8- Memnuniyet

Ayrılmadan önce mutlaka geçirdiğiniz zamandan memnun olduğunuzu ve tekrar böyle bir fırsat istediğinizi dile getirin. Onu mutlaka evine kadar bırakın. Arabanız yoksa bile…

9- Mesaj

Ayrıldıktan birkaç saat sonra kısa, hoş bir mesaj atabilirsiniz.

10- Buluşma

Hemen ertesi gün değil diğer hafta sonu için buluşma teklif edin ve güzel bir planınız olduğunu söyleyin.