eÇift Kalp Çarpıntısı

eÇift’ten Bir Aşk Masalı Daha: Romeo ve Juliet

eÇift sayesinde tanışıp, mutluluğa bir adım atan yeni bir çiftimiz daha oldu. Masallarını kendileri yazdılar, yeni bir aşkın kahramanı oldular… Kendilerine Romeo ve Juliet dediler ve hikayelerini bizimle paylaştılar. Kendilerine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

İşte kendi kalemlerinden Romeo ve Juliet’in hikayesi…

Yanlış hatırlamıyorsam Şubat 2014 gibi üye oldum sitenize. Açıkçası bir kaç kişiyle bir kaç haftalık tanışmamız oldu ancak uyuşamadık. Haziran ayı başında, şu an evlenmeye karar verdigim kişiyle tanıştım. O da sitenize, bir arkadaşı aracılığıyla üye olmuş. Önce üye olmak istemedim aslında. Çok yakın bir arkadaşımda buradan üyelikle tanıştığı birisi ile evlendi ve şu an çocukları olacak. Çok da mutlular… Onlarında desteği ile üye oldum ve iyi ki de olmuşum diyorum şu an…

Haziran başında sitede tanıştık. Sitede ilk mesajımız sonrası, bir hafta sonra buluştuk. Sonrada arkası geldi. 3 ay gecti aileler tanıştı. Şubat 2015’te nişan, Haziran 2015’te de evliliğe karar verdik. Yani tanıştıktan 3 ay sonra sonra evlenmeye karar verdik.

Kısaca ben siteye üye olmamdan 3 ay sonra aradığım kişiyi buldum. İlk buluşmamız, ilk mesajdan bir hafta sonra Alsancak’ta oldu. Çok heyecanlıydı. Şöyle bir durum oldu. Sitede ben resimlerimi görmesi için onay verdim. Kendisi de bana “Eğer ciddiysen ve sadece resme bakarak gelmiyceksen ve de sorun olmayacaksa, resim paylaşmıycam. İlk buluşmamızda gör.” dedi. Ben de hiç resmini görmeden gittim ve dünyalar güzeli biri çıktı karşıma. Çok güzeldi zaten ilk buluşmada insan elektrik alıyor ya da alamıyor. O günden bugüne çok şeyler yaşadık. Aileler tanıştı ve herşey çok güzel oldu.

Biri bana bu siteye üye olup bunca şey yaşayacağımı söylese inanamazdım asla. İyi ki olmuşum. Düşünseniz ya, üye olmasaydım o hep orda olacaktı ama asla tanışamayacaktım. Herkesin hayatında kırılma anı vardır. İyi ya da kötü… İyi anlamda eÇift benim kırılma anım oldu.

Tekrar çok teşekkür ederim.