Ruhun Gıdası

Gözden Çıkan Kalpler ♥

 

 

Dövmeler, estetik ameliyatları derken vücudumuz üzerinde yapabileceğimiz modifikasyonların sayısı her gün biraz daha artıyor. Yeterli olanaklara sahip olanlar, saç rengini değiştirmeyle başlayıp bambaşka bir yüze ya da vücuda kavuşabiliyor.

Bu değişiklilerin bir kısmı, yaygınlaştıkça daha da kabul edilebilir bir hale gelirken, bazıları hala önyargılı yaklaşımlara sebep oluyor. Büyük ve göz önündeki dövmeler, yüz çevresindeki piercingler bazıları için alışılmışın dışında kalıyor.

Tüm bu tekniklere eklenen son trend göz içine yerleştirilen ufak şekiller. New York’da bir göz kliniğinde gerçekleştirilen ilk örneğinde, Lucy Luckayanko sağ gözüne ufak bir kalp yerleştirtmiş.

Ameliyatı gerçekleştiren Dr. Emil Chynn’a göre, standart prosedürlerden farksız olan bu işlemin göz sağlığı açısından bir riski bulunmuyor. Enfeksiyon riskine karşı alınan önlemler dışında özellikle dikkat edilmesi gereken bir yönü yok. Ancak, Amerika’daki yetkili kurumların platinyum implantları henüz resmi bir şekilde onaylamadığını da belirtmekte fayda var.

Gözüne eklettiği kalp ile çeşitli tartışmalara sebep olan Lucy, sonuçtan çok memnun.  Bakışlarla ifade edilen duygulara bir de kalp ekleyerek bazılarına bir yol açmış oldu.
 
 
Benzer Yazılar:

Kalp Şeklinde Karpuz!
KALP Hakkında Bilmedikleriniz
Bırakın Kalbiniz Çiçek Açsın!
Aklımda Aşk, Dövmemde Kalp Var!
Aşk Hakkında Bilmediğiniz İlginç 5 Detay

 
 
(Kaynak)

eÇift – Aşk Burada Başlar.