Ruhun Gıdası

Romantik Davetlere Hazırlık

 

 

Erkeğin kalbine giden yolun mideden geçtiğini önceden birkaç yazıda tartışmıştık. Ancak, bu yolun püf noktalarından birini atladık.

Kalbe giden yolun en önemli kısmı, dikkati çekmek ve birbirinden lezzetli yiyeceklerin mideye ulaşmasını sağlamak.  Görsellik bu noktada önemli bir rol oynuyor. En lezzetli yemek, sunumu iyi yapılmadığında hiç çekici gelmeyebilir ve   beklenen ilgiden yoksun kalır. Aynı sebepten masa düzeni ve dekoru da azımsanmayacak bir öneme sahip.

Sevdiklerinizi ağırlamak istediğinizde, dekoratif eşalarınızın eksikliğinden çekiniyorsanız, eldeki malzemeleri değerlendirebileceğinizbir önerimiz var. Ters çevrilmiş bardak ya da kadehlerin içine çiçek ya da renkli biblolar koyarak üstüne bir mum yerleştirmek, tüm masanın havasını değiştirecektir. Uygun peçetelerle tamamlayacağınız maliyetsiz, şık sofranıza sevdiklerinizi çağırmaya hazırsınız.

 

 

Bir diğer alternatifimiz, suda yüzen mumlarla uygulanabilir. Farklı boyda kavanoz ve bardaklara tercihen kırmızı turuncu renklerde kızılcık,… gibi malzemeler doldurup biraz su ekleyebilirsiniz. Kompozisyonunuzu mumla tamamlayıp masanın havasını baştan yaratabilirsiniz. Yaratıcılığınızı konuştururken, çıkan sonuç sizi de mutlu edecektir.

 

(Kaynak: Pinterest, 33shadesofgreen)
 

Benzer Yazılar:

Ofiste Romantik Süpriz
Aşkınızı Kahvaltıda Gösterin
Mideden Geçen Kalpler
En Zahmetsiz Kurabiye
Kahveli, Çikolatalı En Hafif Tatlı

 
 

eÇift – Aşk Burada Başlar.