Kalp Çarpıntısı

Pizza Yiyen Erkeğe Dikkat Edin!


Hoşlandığı erkek hakkında biraz daha bilgi sahibi olmayı istemeyecek kadın yoktur. Özellikle de duygu ve düşüncelerini kolay kolay belli etmeyen erkekler söz konusu olduğunda, anlamaya yardımcı olacak her ipucu makbul.

Siz de aynı fikirdeyseniz, bir dahaki buluşmanızda bir pizzacıya gitmenizi öneririz.

Neden mi?
İşte sebepleri:

  • Sebzeli Pizza:

Mısır, mantar, domates, yeşil biber, mozarella peyniri

Bu tip bir pizzayı tercih edenler sağlığa ve beslenmeye önem verir. Genellikle spor yapar ve düzenlidirler. Arkadaşlık ilişkilerinde de dürüst ve yapıcı olurlar. Ancak, karşılığını alamadıklarında ilişkiyi bitirmekten çekinmezler.

 

  • Kıymalı Pizza:

Kıyma, soğan, yeşil biber, mozarella peyniri

“Kıymalı pizza da neymiş?” diyebilirsiniz. Ancak, diğer çeşitler dururken pideyi hatırlatan kıymalı pizzayı tercih eden biri zor beğenen ve kesin kararları olan biridir. Kendi fikirlerinin kabul görmesinden hoşlanır.

 

  •  Margarita Pizza:

Domates sos, fesleğen, mozarella peyniri

Margarita, en sade pizza olarak kabul edilir. Ayrıca, en çok tercih edilen Italyan klasiğidir. Bu pizzayı tercih eden bir erkek, gösteriş sevmez. Doğal ve ağırbaşlı olur, aile ve arkadaşlarına bağlıdır. Curcunayı pek sevmez.

 

  •  Türkish Pizza:

Sucuk, domates, jambon, mantar, mozarella peyniri

Baharat ve acı sever erkekler, genelde çok hareketlidir. Pozitif olur ve enerji saçarlar. İyilikleri karşılıksız bırakmaz, kötülük düşünmezler.

  • Akdeniz Pizza:

Fesleğen, beyaz peynir, domates, zeytin, yeşil biber, mısır

Bu pizzayı tercih edenler, Akdeniz insanının yapısına sahip olur, sıcakkanlı ve espirili özellikleriyle öne çıkarlar. Tezcanlı olduklarında, çabuk karar verir ve düşünmeden konuşurlar. Ancak, çok sevilir ve geniş bir çevreye sahip olurlar.

 

 

“Bunların dışında bir pizza tercih ederse, ne yapmalı?” diye sorduğunuzu duyar gibiyim. Tabii ki, tüm pizza çeşitlerine göre genelleme yapmak mümkün değil. Ancak, ana özellikleri öğrendiğinize göre siz de karşınızdakinin hareketlerini de göz önünde bulundururarak ipuçlarını yakalayabilirsiniz.

Afiyet olsun!

 

eÇift – Aşk Burada Başlar.