Kalp Çarpıntısı

O Da Sizi Seviyor!


Erkeklerin duygularını ifade etmekte kadınlara göre daha çekimser olduğu söylenir. Özellikle bir ilişkinin başındayken sizden gerçekten hoşlanıp hoşlanmadığını anlamak biraz zor olabilir.

Ancak, sözlü olmasa da hareketleriyle size aşkını ilan ediyor olabilir.

İşte ipuçları:

 

Size saygı gösteriyor: Karakterinize, alışanlıklarınıza ve karalarınıza saygı gösteriyorsa, çok büyük bir adımı geride bırakmışsınız demektir. Başarılarınızı kutluyor ve görüşlerinizi önemsiyorsa size gerçekten değer veriyor demektir.

Sizi düşünüyor: Gün içinde size mesaj atıyor mu? Özellikle de iş saatlerinde size zaman ayırıp hatır soruyor, komik mesajlar atıyorsa aklındasınız demektir.

Fedakarlık yapıyor: Hayatınıza yeni girmiş biri için bazı istek ya da kararlardan vazgeçmek zordur. Ancak, ilişkiler fedakarlık gerektirir. Fedakarlık diyince aklınız Titanic’in son sahnesi gibi uç örnekler gelmesin. Örneğin, sırf sizinle görüşebilmek için iş çıkış saatinde köprü trafiğine girmek yeterince büyük bir fedakarlıktır. Sizin sevdiğiniz dizi yerine, onun desteklediği takımın maçınızı izlemeniz gibi.

Elinizi tutmaktan çekinmiyor: Başbaşa olduğunuz zamanlarda samimi olmanız, dışarıda el ele tutuşmak kadar önemli bir gösterge değildir. İnsanların önünde, sizinle olduğunu göstermekten çekinmiyorsa hatta sizi sahiplendiğini gösterecek şekilde elinizi tutuyorsa, size önem verdiğini anlayabilirsiniz.

“Ben” yerine “Biz” kullanıyor: İlk zamanlarda çekinilen “biz” kelimesi yavaş yavaş kullanılmaya başlandıysa dikkatinizi çekmiştir. Özellikle arkadaşlarıyla konuşurken “Biz” kullanarak ikinizi kastediyorsa sizinle hayatı paylaşmaktan mutlu olduğunu anlayabilirsiniz.

Gelecekten bahsederken sizi de katıyor: Yaz tatili olsun, yakın arkadaşının düğünü olsun, gelecek ile ilgili planlarda siz de varsanız ne kadar ciddi olduğunun göstergesidir. Sizinle gerçekten bir gelecek düşünüyor demektir. Sizi sevdiğine inanın.

 

eÇift – Aşk Burada Başlar.