eÇift

Aşkın Yolu eÇift’in Yarışmasından Geçer!

 


 
Şubat demek, “Sevgililer Günü” demek. Her ne kadar ilgilenmiyor, önemsemiyor gözükseniz de ondan kaçamazsınız. Haftalar öncesinden başlayan kampanyalar, vitrinleri süsleyen kırmızı kalpler görmemezlikten gelmeye imkan vermiyor ki! Sanki siz kaçtıkça o kovalıyor.

En iyisi kendinizi akışa bırakın ve güzel şubatın tadını çıkarın. Sevgiliniz olsun, olmasın yarışmamıza katılabilir ve keyfinize keyif katacak hediyeler kazanabilirsiniz.

Sevgilinize nasıl bir hediye alacağınıza bir türlü karar veremiyorsanız bizi takip etmeye devam edin. En güzel hediyeleri sizin için araştırdık.

“Sevgilim yok, ne yapıcam?” diyenlerdenseniz de daha 2 haftanız olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Bu süre hayalinizdeki insanı bulmak için yeter de artar bile. eÇift‘e ücretsiz üye olup bilimsel testimizi çözerek  o kişiye bir adım daha yaklaşabilir, mutlu bir birlikteliğe yelken açabilirsiniz.

 

14 Şubat’ın kimseyi hayalkırıklığına uğratmaması dileğiyle devam ediyor, yarışmamızın ayrıntılarına geçiyoruz.

Katılmadan önce mutlaka okuyun!

 

 
 
Ön koşul:

–     18 yaşını doldurmuş olmak.

–     Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde ikamet etmek
 
Katılım:                       Ücretsiz

Yarışma süresi:          01.02.2012 – 0:00 / 12.02.2012 – 23:59
 

  1. Sevgililer Günü için kurulmuş 2 kişilik bir masanın fotoğrafı ad – soyad bilgisiyle beraber, mail yoluyla yarisma@ecift.com adresine gönderilir.
  2. Kurulmuş ve dekor edilmiş sofra fotoğrafı yeterli olup yemek sunumuna gerek yoktur. (örnek fotoğraflar Facebook sayfasında paylaşılacaktır.)
  3. Her yarışmacı 1 fotoğraf ile katılabilir. Daha fazla sayıda fotoğraf gönderildiği takdirde ilk gönderilen fotoğraf kabul edilir. Aynı anda birden fazla fotoğraf gönderildiği takdir de eÇift ekibi tarafından seçilen bir tanesi yarışmaya dahil edilir.
  4. Fotoğraf göndermek için son gün 05.02.2012 saat: 23:59 dur.
  5. Gönderilen fotoğraflar arasından seçilenler eÇift’in favorileri olarak Facebook’ta bir albüm oluşturularak paylaşılır. „14 Şubat, 14 Masa – Hemen Oyla!“ albümü 06.02.2012 (saat: 12:00) tarihinde yayınlanır ve eÇift Facebook sayfası takipçilerinin oylarına açılır.
  6. eÇift Facebook sayfası takipçileri beğendikleri fotoğrafları „like/beğen“me imkanına sahiptir.  En çok  „like/beğen“i alan 3 fotoğraf yarışmanın kazananı olur.
  7. Yarışmacılar eÇift’te yayınlanan fotoğraflarını arkadaşlarıyla paylaşarak oy isteyebilir. Oylama için son gün 12.02.2012 – saat: 23:59‘dur.
  8. Sonuçlar 13.02.2012 günü saat 10:00‘da eÇift Facebook sayfasında açıklanır.
  9. Fotoğraf gönderip yarışmaya katılanlar, fotoğrafların  kendilerine ait olduğunu ve bu doğrultuda hiçbir fikri mülkiyet hakkını ihlal etmediklerini kabul, beyan ve taahhüt eder.
  10. İsim, kişilik ve/veya fikri mülkiyet haklarını zedeleyecek fotoğraf gönderenler yarışmaya katılamaz ve ödül alamaz. Buna ilişkin olarak eÇift hiçbir koşul altında sorumlu tutulamaz. eÇift’in aksine davranışlar nedeniyle uğrayacağı zararlar nedeniyle rücu hakkı saklıdır.
  11. Katılımcılar, göndermiş oldukları fotoğrafların, eÇift tarafından tanıtım ve benzeri amaçlı kullanılabileceğini peşinen kabul ederler.

Ödüller:

 
1. 14 Şubat akşamı için herşeyin düşünüldüğü mükemmel bir yemek.
Kazananın İstanbul’da olması durumunda 2 kişilik  yemek Sunset Grill & Bar‘da gerçekleşecek. (İstanbul dışından kazanacak yarışmacımızın ödülü denk olacak başka bir mekanda gerçekleştirilecek.)

2. İstediğiniz bir fotoğrafın 50×50 kaliteli canvas baskısı (Fotomoz farkıyla)

3. Sahrap Soysal‘ın yazdığı birbirinden güzel tariflerinden oluşan kitabı “Sevgilim, Akşama Ne Pişirdin?”
 
 
Ödüller ile ilgili ayrıntılı bilgi için “Sevgililer Günü Hediyeleriniz eÇift’ten!” yazımızı okuyabilirsiniz.