Kalp Çarpıntısı

Yıl Biterken Aşk Başlar

 


 
Yılsonu, yani içinde bulunduğumuz Aralık ayının yeni insanlarla tanışmak için yılın en iyi zamanı olduğunu biliyor muydunuz?

Yaklaşan yılbaşı sebebiyle herkesin beklenti dolu ve umutlu olduğu bir dönemde iyimser ve yeniliklere açık oluruz. Yılbaşı partileri, arkadaş toplantıları gibi kalabalık etkinliklerde tanışmaya da daha açık hale geliriz. Bunu fırsat bilip eve kapanmamınızı tavsiye ediyoruz. İşte size bu dönemi iyi değerlendirmek için birkaç öneri.

 

  • Sıkıntılarınızı birkaç günlüğüne kenara koyun, pozitif bir tavır takınmaya çalışın. Güler yüzlü ve paylaşımcı olun. Siz gülümsedikçe, size de gülümsendiğini göreceksiniz.
  • Kendinize zaman ayırın. Aile ve iş ile sınırlanmayın. Dışarı çıkın, arkadaş buluşmalarına gidin ve kalabalığın tadını çıkarın.
  • Gittiğiniz partide bir oyuna davet edilmişseniz mutlaka katılın. Bu oyun en klişesinden “tombala” bile olsa diyaloğa girmeyi kolaylaştırır. Ayrıca, ortak bir motivasyonu barındırdığından birden fazla kişiyi biraraya getirir. Tanışmak için iyi bir fırsat.
  • Arkadaşlarınızdan sizi birileriyle tanıştırmalarını istemekten çekinmeyin. Kalabalık bir ortamda kendi çabalarınızla doğru insanlarla tanışmak zor olabilir.
  • Eğer size cazip gelen bir etkinlik yoksa kendiniz düzenleyin. Hem de davet ettiğiniz arkadaşlarınızdan bekar arkadaşlarını getirmelerini de isteyebilirsiniz. Sosyal çevreniz sizi aradığınız kişiye ulaştırabilir.
  • Yeniden görüşmek için acele etmeyin. Yılbaşı kutlamalarının yorgunluğunu atıp yeni yıla adapte olduktan sonra partide tanışıp anlaştığınız birileriyle buluşmaya başlayabilirsiniz. Böylesi hemen ertesi gün buluşmaktan daha sağlıklı olabilir.

 

eÇift – Aşk Burada Başlar.