Ruhun Gıdası Şifa Niyetine

Mankenler Bu İşi İyi Biliyor

 


 
Mankenlerin yoğun hayatını anlatmaya gerek yok. Pek çok genç kızın özendiği bu meslek, zorluklarıyla ayrı bir pratiklik kazandırıyor. Profesyonel mankenlerin kendilerine özgü güzellik tüyoları da böyle ortaya çıkıyor.

En popüler 3  tavsiyenin hepsini deneyip alışkanlık haline getirmekte fayda var. Ne de olsa onlar bu işin profesyonelleri.
 

  1. Temiz saçlar kaygan ve toplanmaya müsait olmadığından çoğu manken fotoğraf çekiminin olduğu gün saçlarını yıkamaz. Eğer topuz gibi bir model yapmayı düşünüyorsanız, aynı gün saçınızı yıkamamaya çalışın. İşiniz çok daha kolay olacak.

  2. Günlük hayatlarında makyaj kullanmayı tercih etmiyorlar. Tahmin edeceğiniz üzere yoğun iş temposu ve ağır makyajdan cildi dinlendirmek gerekiyor. Ayrıca, acil sivilce ilacı olarak da göz damlaları en etkili ilaçları. Göz damlaları antiseptik etkisiyle iltihabın daha çabuk kurumasını sağlıyor.

  3. Kulislerdeki koşuşturmaca sırasında mankenler bazen kendi işlerini kendileri görüyor. Böyle bir zamanda özellikle dikkat ettikleri nokta; ışık aynaya değil dümdüz suratlarına gelmeli ki tamamen aydınlanmış bir yüze makyaj yapılabilsin.